Jorma Joppe Talikka Oikeudenmukaisuus!

VAINOAJAN PAIKKA LAITOKSESSA

  • Vainoajan paikka laitoksessa.
    Vainoajan paikka laitoksessa.

VAINOAJAN PAIKKA LAITOKSESSA!

Vainoaminen on rikos sanotaan, mutta entä sitten kun vainoaja ottaa sinut tai minut todella tarkkailunsa piiriin, hän etsii sinusta heikkouksia pitkään, esittäen jopa hyvää ystävää sairaine konsteineen, kunnes iskee hyvän syyn keksittyään. 

Alkaa seurailu, postilaatikkosi alkaa täyttyä törkypostista, samaa törkyä sinusta jaetaan lopulta myös naapuriesi postilaatikoihin, kuka oikaisee nämä sairaat kertomukset sinusta? Ei kukaan on väitteeni, sinua aletaan välttelemään, virkavalta katsoo kyllä näitä usein käsin töherrettyjä kirjeitä joita saattaa olla useita kymmeniä tai jopa satoja, mutta sanoo sitten kuitenkin jos nyt kuitenkin se loppuisi ja keräisit niitä lisää, etkä mitenkään reagoisi niihin, näin vainoaja ei saa haluamaansa huomiota, virkavallan ohjeessa on paljon totta, mutta kyllä tällaiseen pitäisi puuttua, mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.

Sillä pian vainoaja on jo löytänyt netin keskustelupalstoineen ja silloin hänelle on auennut avaruus vailla mitään sanktioita. Usein myös muu jäynä, ilkivalta ja ihmeelliset yhteydenotot jopa väkivallalla uhkailuineen alkavat tulla mukaan kuvaan.

Tilanne alkaa olla varsin vaarallinen silloin jos tällainen persoona pääsee vielä manipuloimaan, ns.vanhempia ja kiltimpiä ihmisiä silloin tällainen ns. narsistinen persoona on taivaassa, hänellä on uhri tämän läheisineen, täysin hampaissaan. 

Tälläinen persoona osaa olla ihana niille ketkä hänen käskyihinsä mutisematta alistuvat, mutta tämän kaiken keskellä kannattaa muistaa, että tämä ihanuus ei tule sydämestä vaan sitä ruokkii sairaaloinen halu tuhota uhrinsa, konsteja kaihtamatta tekemällä liiton vailla minkäänlaista moraalia olevien tahojen kanssa.

Valitettavasti kiltit ihmiset jossain vaiheessa tämän tajuavat, mutta ovat lopulta vain hiljaa ja tämän vainoaja tietää.

Aivan oikein kyseessä on tällöin hyvin usein sairas psykopaatti tai narsisti, mutta nämä sairaudet ovat siitä kummallisia, että niihin sairastuneita saataneen hyvin harvoin hoitoon.

Voit myös saada turvakiellon maistraatista tai hakea lähestymiskiellon käräjäoikeudelta, jos hyvin käy pääset näiden turvin ottamaan välimatkaa vainoajaasi joka ehkä kyllästyy ja löytää toisen uhrin?

Tämä on epäkohta johon päättäjien pitäisi välittömästi puuttua. On kohtuutonta että syyttömät ihmiset menettävät, terveytensä, elämänsä, kotinsa ja jopa kotimaansa tällaiseen sairauteen sairastuneiden  rikollisten uhreina! 

Jorma Talikka (Teksti ja kuvat)

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

"Aivan oikein kyseessä on tällöin hyvin usein sairas psykopaatti tai narsisti, mutta nämä sairaudet ovat siitä kummallisia, että niihin sairastuneita saataneen hyvin harvoin hoitoon."

Jos pahimmat kiusaajat ja vainoajat laitettaisiin hoitoon, meillä hoitolaitokset täyttyisivät poliitikoista ja viranomaisista.

Käyttäjän JormaJoppeTalikka kuva
Jorma Talikka

Tälle sairaudelle on ominaista sairaudentunnottomuus kyseessä on mielensairaus, tätä varmasti löytyy kaikista ammattiryhmistä tosin valta kiihottaa ja kiehtoo narsistia tavattomasti etenkin sen väärinkäyttö omiin perverssioihin ja varsinkin uhriin kohdistettu fyysinen ja henkinen väkivalta, myöskin esimiehen kiitokset ja huomio ovat narsuille=narsisteille todella tärkeitä.

Toimituksen poiminnat