Jorma Joppe Talikka Oikeudenmukaisuus!

VENEZUELAN BOLIVARIAANINEN TASAVALTA TIEDOTE!

  • VENEZUELAN BOLIVARIAANINEN TASAVALTA TIEDOTE!

 

VENEZUELAN BOLIVARIAANINEN TASAVALTA

ULKOMINISTERIÖ TIEDOTE!

 

"1. Venezuelan bolivariaaninen tasavalta vastustaa jyrkästi ja kategorisesti Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpin epäystävällisiä ja vihamielisiä lausuntoja 11.8.2017, joissa hän uhkaa kotimaatamme sotilaallisella väliintulolla. Tämä on kaikin tavoin Yhdistyneiden Kansakuntien peruskirjan tarkoitusten ja periaatteiden sekä kansainvälisen oikeuden normien vastaista, erityisesti voimankäyttö ja sillä uhkaaminen, ja rikkoo valtioiden poliittista riippumattomuutta.

 

2. Presidentti Donald Trumpin sotaisat julistukset, jotka kuuluvat Yhdysvaltojen hallinnon järjestelmälliseen Venezuelan vastaiseen hyökkäykseen, ovat välitön uhka rauhaa, vakautta, riippumattomuutta, alueellista yhtenäisyyttä, suvereniteettia ja itsemääräämisoikeutta vastaan Venezuelan bolivariaanisessa tasavallassa, vain päivä sen jälkeen kun Venezuelan valtionpäämies Nicolas Maduro Moros oli uudistanut kutsunsa luoda Yhdysvaltojen hallituksen kanssa korkeat, tasa-arvoiset, yhteistyöhön ja keskinäiseen kunnioitukseen perustuvat suhteet.

3. Presidentti Donald Trumpin holtiton uhkailu pyrkii viemään Latinalaisen Amerikan ja Karibian alueen konfliktiin, joka horjuttaa pysyvästi vakautta, rauhaa ja turvallisuutta alueellamme. Latinalaisen Amerikan ja Karibian valtioiden yhteisön (CELAC) 33 jäsenvaltiota julisti rauhan alueelle vuonna 2014.

4. Venezuelan bolivariaaninen tasavalta varoittaa yhä uudelleen kansainvälistä yhteisöä suurista uhista, jotka kasvavat sen sisällä, aikana jolloin Yhdysvaltojen hallinto vahvistaa imperialistista luonnettaan ja uuskolonialistisia tavoitteita meidän Amerikassamme ja selkeästi halveksii Venezuelan kansaa ja sen todistettua pasifistista ja liberaalista kutsumusta.

5. Venezuelan bolivariaaninen tasavalta kehottaa kansainvälisen yhteisön jäseniä ja maailman vapaita kansoja tuomitsemaan selkeästi ja yhtenäisesti tämä vaarallinen hyökkäys Amerikan mantereen rauhaa ja vakautta vastaan. On tullut aika, jolloin kansainvälisten organisaatioiden ja foorumeiden alueella sekä koko maailmassa on vahvistettava kansainvälisen oikeuden säännöt ja estettävä Yhdysvaltojen imperiumin aggressiivinen toiminta Venezuelan kansaa vastaan.

Vetoamme kaikkiin Venezuelan isänmaanystäviin väristä tai poliittisesta puolueesta riippumatta, jotta he liittyisivät pyhän maaperämme puolustamiseen röyhkeää ulkomaalaista hyökkäystä vastaan.

 

"Itsenäisyys tai ei mitään" - Simón Bolívar

 

Caracas 12. elokuuta 2017"

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän JormaJoppeTalikka kuva
Jorma Talikka

Harri Kiiskinen tuohon mielipiteeseen on helppo yhtyä.Huolissani olen jos Venezuelan virallinen ja vaaleilla valittu taho ei saa (meilläkään) toimitusten kautta tiedotteitaan julkisuuteen?!?

Käyttäjän ChristerSuominen kuva
Christer Suominen

Venezuelan kansa parlamentteineen on itse pyytänyt Yhdysvaltoja auttamaan vapauttamaan maansa marxilaisten diktaattorien otteesta niin, että kansan poliittinen ja jo useasti erittäin selkeästi ilmaistu tahto toteutuu.

Toivottavasti presidentti Trump reagoi myönteisesti Venezuelan parlkamentin avunpyyntöön, ja osallistuu tarvittavassa määrin Venezuelassa vallan anastaneen marxilaisen eliitin murskaamiseen niin, että kansan haluama vapaa markkinatalous taas voidaan maahan palauttaa, ja että vallan anastaneet voidaan asettaa valtakunnanoikeuteen syytteeseen maanpetoksesta.

Käyttäjän JormaJoppeTalikka kuva
Jorma Talikka

Tuo on se versio jota meidän medialle Yhdysvallat suosittelee kerrottavan, maan laillisten hallitsijoiden tiedotteet on jätetty meidän yksittäisten kansalaisten kerrottavaksi, että sellaista "puolueetonta"uutisointia tämän asian tiimoilta.Outoa tämä kilpailutettu "sananvapaus" & "demokratia".

Toimituksen poiminnat